понеделник, 5 декември 2011 г.

Различия в сексуалното желание


Когато сме влюбени първоначално не можем да държим ръцете си на разстояние един от друг. Но минават няколко месеца , година и горещите страсти и сексуалната честота намалява. Това не е проблем, когато е взаимно. Спада в либидото е и при двамата. Но обикновено единият иска секс по-често от другия и различията в желанията стават проблемна точка в много отношения.

Когато се появи различие в желанията, кой иска повече секс? Мъжът? Или жената?
Има биологична причина, защо мъжете искат повече секс , отколкото жените. Мъжките полови хормони са гориво за либидото и при двата пола, но при мъжете нивото е по-високо.

Биологичната цел на живота е да се възпроизвежда живот, за да изпрати гените си в следващите поколения.

Различията в желанията за секс водят до пропукване на взаимоотношенията между партньорите. Защото той я гони, тя не иска, измисля си хиляди причини, а той от своя страна се чувства отблъснат и нежелан.

Свържете се с мен за вашата първа безплатна консултация.
Skype: evidelova

2 коментара:

 1. След последната си връзка спрях да правя секс. Нямах никакво желание за това. Имах възможности и куп предложения, но не. Никога не съм страдала от липса на мъжко внимание, но като, че ли в този период след края на връзката ми не намирах интересни представителите на другия пол( не че харесвах жени).След почти две години отново правих секс, дори не харесвам момчето, просто заради секса. Според вас на какво се дължи тази огромна пауза и дали подсъзнателно не търся идеалния партньор?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Дали съзнателно го търсиш или несъзнателно чакаш той да те намери?
   Причините могат да бъдат различни.

   Изтриване