понеделник, 19 декември 2011 г.

Емоционална свободаКак да се освободим от негативните емоции и да създадем положителен живот.

Когато ние търсим любовта или нейното опияняващо въздействие, често пропускаме знаци, и послания, които се появяват в ежедневието ни, за да ни дадат сигнал дали сме на прав път или не. Въпреки това, ако можем да забавим достатъчно , за да се вслушаме в нашата интуиция или интелигентност, тя може да ни разкрие истината, да ни предпази от опасност или да ни помогне да разберем отношенията с хората и ситуациите по нов начин.

Сигнали на тялото. Тялото ни има много начини, които да ни подскаже къде да внимаваме. Настръхваме или усещаме тръпки по гърба, това се все сигнали, които не трябва да пренебрегваме.

Как да използваме това в романтичните си отношения. Най-често цитираната реакция „свиване на стомаха” , реакция на тялото ни към света около нас, често е миг, отколкото осъзната реакция. Следващият път когато усетите , че тялото ви се опитва да ви предупреди за нещо, доверете му се. Раменете са напрегнати, има възел в стомаха, или се чувстваме енергични и развълнувани. Когато се научим да четем сигналите на тялото си, един нов тип информация ще бъде достъпна за нас. Нещо повече, може да имаме възможност да избегнем проблем , да се предпазим от неприятности. Тялото ни се опитва да ни предупреди.


Свържете се с мен за вашата първа безплатна консултация.
Skype: evidelova

Няма коментари:

Публикуване на коментар