четвъртък, 5 януари 2012 г.

Щастлива Нова Година!



Аз обичам Нова година. Нашата Нова година, китайската Нова година, руската Нова година, индийската Нова година, каквато и да е Новата година, тя е Нова. Започваме на чисто, имаме втори шанс. Колко от нас могат да използват този втори шанс и да се справят с кашата? Колко утешително е да знаем, че имаме още една възможност да се справим по-добре. Надеждата в Новата година е безценна. Ние сме в този специален момент на годината за пореден път.

Положителната енергия на надеждата, която носи Новата година е безценна. Тя може да осигури повече креативност на нашите цели и ангажименти.

С какво искаме тази 2012г. да бъде по-различна от миналата. Разбира се, много от нас биха искали да имат повече финансови ресурси, да могат да си намерят партньор ( или може би по-добър партньор), да отслабнат, да надебелеят, но реалистично погледнато много от желанията ни за Новата година остават неосъществени.

За това нека тези промени, които искаме да правим ,бъдат разумни и по-осъществими. Малко по-малко, стъпка по стъпка. Просто трябва да вярваме, че нещата ще се случат.

2012 г. ще бъде добра година за нас .

Facebook: Елена Виделова
Skype:evidelova
Телефон: 0879 855 786
jiveisaznatelno@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар