петък, 5 октомври 2012 г.

Изневярата в интернет


Какво се търси?



Неотдавна, попаднах на експеримент направен с цел да се проучи изневярата в Интернет. Направен е сайт, насочен към женените хора, които търсят сексуални партньори извън брака си. Голям брой от тях отговарят на въпроси , свързани с използването на Интернет и по-точно със сексуалното си поведение в мрежата. Интересни са аспектите на сексуалността, онлайн изневярата и изневярата в реалния живот.

Изследването открива широка гама от резултати, свързани с изневярата. Така например, става ясно , че жените са по-склонни от мъжете да се впуснат в онлайн любовна авантюра, докато реално имат сериозна връзка. Особено интересен е и фактът, че повечето хора са по-заинтересовани в търсенето и намирането на реални партньори, както за запознанство, така и за сексуални авантюри, отколкото само онлайн партньори.

Колкото и да се увеличава броят и популярността на социалните сайтове, нуждата ни от физически контакт не е намаляла. Продължаваме да бъдем по-заинтересовани за реални партньори, отколкото само онлайн такива. Всяка онлайн връзка в един момент се нуждае от физическото лице в лице.

И именно тук идва и необходимостта да сме по-внимателни със запознанствата в мрежата. Всеки може да се представи за всеки и за всичко. И както вече стана ясно най-уязвими са жените, защото са по-наивни и по-склонни да се доверяват.



Facebook: Елена Виделова
Skype:evidelova
Телефон: 0879 855 786
jiveisaznatelno@abv.bg





Няма коментари:

Публикуване на коментар