сряда, 28 ноември 2012 г.

Симптоми на депресия при мъжете



Раздразнителност

Това е чест признак на депресия , особено при мъжете. Отрицателните мисли са постоянни.

Затруднения в концентрацията

Депресията изпълва главата ни с отрицателни мисли и човек трудно може да се съсредоточи върху ежедневните си задачи. Способността ни да обработваме информацията е забавена.

Гняв или враждебност

Някои мъже в депресия са враждебни, ядосани и агресивни. Гневът и враждебността са различни от раздразнителността. Гневът има тенденция да бъде по-силна емоция. Страдащият от депресия често става враждебен, когато се е изолирал от социалния свят и приятели и семейство се опитват да го върнат в обществото.

Още за депресията при мъжете Какво всъщност е депресията при мъжете?

Депресията при мъжете


Проблеми при наличието на депресия



Facebook: Елена Виделова
Skype:evidelova
Телефон: 0879 855 786
jiveisaznatelno@abv.bg

2 коментара:

  1. Моят мъж започна да пие и според мен има депресия. Не знам какво да правя, той не говори с мен, а не беше такъв човек. Как мога да му помогна? Какво да направя?

    ОтговорИзтриване
  2. Депресия при жените и мъжете води до тъга и загуба на интерес към нещата, които сме обичали да правим. Често алкохолът е "по-лесният" начин да загърбим проблемите.
    Пътят към човек, изпаднал в депресия никак не е лек, но не и невъзможен. Нужно се желание и постоянство. Свържете се с мен по скайп, за да можем да поговорим малко по-подробно за положението , в което се намира вашето семейство.

    ОтговорИзтриване