четвъртък, 13 септември 2012 г.

Преустройване на връзката ниВсеки брак има своите възходи и падения. Независимо от дължината на връзката ни, все още има моменти, когато се чудим , какво съм си мислел в момента, в който казах „Да”. Най-добрият начин да избегнем тези чувства е като видим предупредителните знаци, според които бракът ни има нужда от настройване.

Ето и няколко признака, които ни показват, че взаимоотношенията ни с любимия имат нужда от свеж полъх.

Загубили сме желанието да впечатляваме половинката си. Това е най-опасният от всички предупредителни знаци и бързо трябва да се направи нещо. Всички искаме да бъдем обичани и обожавани от някой друг. Правим неща дори и несъзнателно само и само да впечатлим околните. Когато вече не искаме да получим това внимание от страна на партньора ни, връзката ни е в опасност.

Прекарваме много време без да мислим за партньора си.

Забравили сме как да разговаряме помежду си. Твърде често сме в един коловоз, прибираме се от работа, изпълняваме семейните си задължения и след това сядаме на дивана да гледаме телевизия докато не стане време за спане. Забравяме да разговаряме помежду си и това уврежда брака ни.

Романтиката помежду ни изглежда като една караница. Никога не забравяйте , че искате да прекарате живота си заедно. Не забравяйте и любовните бележки, както и другите признаци на привързаност.

Прекарваме повече време в онлайн връзки, отколкото с партньора си. Не е случайно, че с появата на социалните мрежи се увеличиха разводите. Хората забравят, че имат истински, реален, любещ човек до себе си. Говорете и споделяйте повече с любимия човек, отколкото с Интернет приятелите.

Спрели сме да си казваме „Добро утро”. Когато си казваме „Добро утро” осъществяваме връзка с партньора, която продължава през целия ден. Това е прост начин да покажем, че той е първото нещо в ума ни и остава приятното усещане за през целия ден. Когато не говорим сутрин сме загубили тази връзка.

Вече не се поздравяваме с целувка помежду си. Друг прост предупредителен знак. Когато спрем да се целуваме помежду си, това ще доведе до загуба на привързаност и в други области.

Тези признаци, които сигнализират, че бракът ни има нужда от настройка не са предназначени да покажат, че бракът ни не върви. Всеки човек в даден момент попада в рутина или модел, който не харесва. Номерът е да се види този модел и да се направи нещо положително за него веднага. Всеки брак има шанс да бъде перфектен, ако всеки партньор реши, че си струва усилието.

Свържете се с мен за вашата първа безплатна консултация
Skype: evidelova

Няма коментари:

Публикуване на коментар