сряда, 16 май 2012 г.

Идва сезонът на банските. А той е толкова страшенВсяка година по това време, пробните в магазините са пълни с недоволни жени, въздишащи тежко , тежко при вида си в огледалото. Нищо не може да превърне една зряла жена в юноша. Бански индустрията оглавява класациите през лятото, карайки много тревожни жени да мразят собственото си тяло и да отказват да се насладят на водните спортове. Има ли начин разумно да се противодейства на бански терора без глад или 24-часови упражнения.

Жените търсят през лятото консултанти по загуба на теглото, искат да изглеждат страхотно по бански. Снимките по списанията са прекрасни, млади и слаби модели, тънки ленти от плат, които минават за бански костюми могат да стимулират образи, които водят до стрес и драстични диети. Глада и диетите могат да ни пречистят за няколко дена, но рядко са успешни за дрехата и не гарантират щастие или удовлетвореност на тялото.

Начинът, по който се чувстваме отвътре, може да мъчи дори и най-атлетичните и добре оформени жени. Собствената ни оценка на отражението ни в огледалото може да доведе до сълзи и неприятни емоции. Изображението на тялото ни и красотата са в окото на наблюдателя.

За да сме доволни и удовлетворени от това, което виждаме , трябва да разчитаме на собственото си отражение , а не на медийния образ за красотата. Това е изключително трудно, когато сме залети от перфектни форми и симетрия. Време е да се научим на няколко практически съвета, които да ни помогнат да оцелеем в сезона на банските и да се насладим на вълшебното лято.

Намерете бански за сегашната си форма. Много от костюмите вече имат етикет, който показва вида и формата на тялото, за което са предназначени.

Изберете привлекателен цвят, намерете атрактивни аксесоари, шапки, шалове, очила, чанта, добавят завършеност и искра на ансамбъла.

Яжте разумно и разнообразно. Ако все пак искате да свалите няколко килограма, лека храна, по малко , но често.

Упражнявайте се в басейн, там се горят много калории.


Свържете се с мен за вашата първа безплатна консултация.
Skype: evidelova

Няма коментари:

Публикуване на коментар