понеделник, 5 април 2010 г.

Онлайн психолог


Онлайн консултациите с психолог
дават възможност за бързо и лесно свързване със специалист.


Не напускате Вашето комфортно място.


Необходимо е само предварително да си запишете удобен за Вас час.

Възможност за гъвкаво работно време.

Защо да го правим?

Консултирането не гледа само на обстоятелствата, нашите реакции и начините да се справяме с тях, а си представяме по обширна картина, като дългосрочните цели, Вашата гледна точка и ценности, за да може да създадем осведоменост и действия от по дълбоко ниво.

Чрез разговори, взаимно сътрудничество и динамични отношения, изграждаме заедно пространство на сигурност и доверие по между ни.

В това пространство ВИЕ сте на фокус, а не временното състояние на нещата.

Ползите за Вас!

Да бъдете здрави.
Да подобрите живота си.
Да направите по-добра кариера,
Да имате здрава и стабилна връзка с партньора си!

Може да се свържете с мен!

Facebook: Елена Виделова

Телефон/ Viber: 0879 855 786

jiveisaznatelno@abv.bg



109 коментара:

  1. Започнах някак на шега, не вярвах много, че нещо може да се промени. Обаче сесия след сесия, започнах аз да се променям, започнах да се оглеждам повече, да мисля за хората около мен. Никога преди не си бях давала сметка всъщност колко са важни чувствата ни и моите и на другите. Промяната започна не усетих даже как. Благодаря ти Елена, ти даваш друг ъгъл на живота, друг смисъл, друг нюанс.
    Марина Йовкова

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Марина, аз знам колко много работа си свършила и наградата не закъсня. Наслаждавай и се и не забравяй, най-хубавото предстои.

    ОтговорИзтриване
  3. Идеята за онлайн консултирането е страхотна. Много хора трябва да знаят за вас и за това, че могат от вкъщи да разговарят със специалист. Трудно е когато си сам и се чувстваш смачкан да направиш нещо за себе си. Това е една голяма възможност да се опиташ да излезеш от дупката. Радвам се ,че има хора като вас. Х.Н.

    ОтговорИзтриване
  4. Елена е забележителен помощник, който ми помогна да се справя с тревожността и ниското самочувствие. Едно от най-важните неща за един консултант , което за мен е от първостепенно значение , е умението да бъдеш внимателен и съпричастен слушател. Тя показа силен интерес към проблемите ми и се съобразяваше постоянно с това как се чувствам и какво става с мен. Винаги беше спокойна и е изключително лесно да разговаряш с нея. Сега съм по пътя на пълното ми възстановяване, безспорно усещам подобрението си, вече не съм изгубен. Не мога да изразя благодарността си.
    Г.Р.

    ОтговорИзтриване
  5. do sega ne sam polzvala takiva uslugi....no mi doide ve4e ne6to v pove4e ve4e vsi4ko i osaznavam 4e ne6tata izlizat izvan kontrol...(izvinqvam se 4e pi6a na latinica no klaviaturata ni e razvalena)...ako moge da mi pomogne 6te sam i mnogo blagodarna...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Ваня,
      свържете се с мен по
      Skype:evidelova или на телефон:0879 855 786, за да продължим по, нататък разговора ни.

      Изтриване
    2. Имам проблеми с детето си оплашена е понеже почина брат ми бабами също и тя се плаши плаче за баща си когато е на работа тя не правеше така преди

      Изтриване
    3. Имам проблеми с 6 Годишната си дещеря

      Изтриване
  6. Имaм син,който е във втори клaс.Във училище нa моменти изпaдa в ярост,невъздържaност и aгресия спрямо съученици и учители.Свършихa ми нaкaзaниятя,рaзговорите,поущрения и лишения.Незнaм вече кaк дa се спрaвя.Помогнете.......със съвет!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, разбирам начина, по който се чувствате, бих ви посъветвала да разговаряте със специалист. Можете да се свържете с мен и да поговорим, защо това 8 годишно момче е толкова ядосано и какво може да се направи за да се успокои.

      Изтриване
  7. imam dashery koyto e v sedmi klas i misly che se nujdae ot psiholog dosta e razdraznitelna odgovary trybva da i se pomogne a misly che ne e v moite vazmojnosti opitah vsichko

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, дъщеря ви е в една много специална и деликатна възраст. Поговорете със специалист за това. Можете да се свържете с мен, на Skype:evidelova за да поговорим.

      Изтриване
  8. Добър ден !Казвам се Николай видях че предлагате Онлайн терапия.
    чувствам се че се въртя в един кръг.Немога да намеря работа

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, предлагам онлайн консултиране, пишете ми в Skype:evidelova, за да можем да поговорим в реално време.

      Изтриване
  9. Zdraveite,priqtelqt mi e pristrasten kum kompiuturni igri,hvurlil e mnogo pari po tqh..Postoqnno kudeto i da se izlezne s nego govori za igri..Postoqnno igrae,ne razbira che tova ne mu vliqe dobre..Veche ne znam kak da mu pomogna.Pomognete sus suvet!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Роси, разбирам притесненията за приятелят ти, имаш основание за тях. Това, което мога да те посъветвам е да разговаряш със специалист за това, Можеш да се свържеш с мен на Skype:evidelova, за да поговорим.

      Изтриване
    2. stradam ot postoqnna panika, svarzana s decata. postoqnno sam nervna i tormozq vsicki okolo men

      Изтриване
    3. Това според мен е начин да се освободиш от напрежението..Опитваш се да си полезна и да ги предпазиш от всичко, но з атях най-важна е свободата..неможем винаги да сме РОДИТЕЛИ....трябва децата да усещат и приятелството между родител дете!!!

      Изтриване
  10. Zdraveite izvinqvam se 4e pi6a na latinica.az ot 2 godini se 4ustvam ujasno piq antidepresanti i uspokoitelni koito lekar mi predpisa no neznam vse o6te sam v nqkakva dupka ot koqto ne moga da izlqza.imam 4esto momenti na sarcebiene kato 4eli vazduxa ne mi stiga i se 4ustvam vse edno vseki moment 6te pripadna.Ako mojete da mi dadete nqkakav savet 6te sam vi mn blagodarna.Jivotami ne e nikak lesen i problemite mi se otrazixa na psixikata mi.Az ve4e sam osaznala 4e problema e s psixikata mi a ne drugo no prosto nemoga da namerq izxoda ot tova polojenie.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, за съжаление лекарствата не лекуват, а просто подтиснат симптома.
      Това, което аз мога да ви предложа е да поговорите малко по-подробно с психолог. Можете да се свържете с мен на Skype:evidelova, за да поговорим.

      Изтриване
  11. Здравейте имам дъщеря в първи клас която отказва да ходи на училище много се тревожа защото по никакъв начин не мога да я убедя да посещава училището а вече и учебната година минава а аз се притеснявам това да не продължи и през следващата учебна година .Просто нямам сили вече моля ви помогнете ми ако може .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, за някои деца прехода от детска градина към училище се случва по-трудно. Причините могат да бъдат много, това, което аз мога да ви предложа е да се свържете с мен по скайп или телефон за да поговорим.
      Skype:evidelova
      Телефон: 0879 855 786
      yoncheva_videlova@abv.bg

      Изтриване
  12. Здравейте,имам двама синове-Красимир на 11г и Александар на 8г вчера без да искам се натакнах на нещо много тревожно което не мога да напиша тук може ли да ми дадете скаипа си и да се чуем и да ви обясня по-подробно за какво става на вапрос,защото вече не издаржам,моля да ми помогнете и да ме посаветвате какво да направя! - moqt skaip e cece7o

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Свържете се с мен за вашата първа безплатна консултация.

      Skype:evidelova
      Телефон: 0879 855 786
      yoncheva_videlova@abv.bg

      Изтриване
  13. Здравейте! Мисля, че приятелят ми има нужда от вашата помощ. Той постоянно се оплаква, че не се чувства добре. Правихме му какви ли не изследвания и физически е здрав. Постоянно мисли, че е болен от нещо и непрекъснато му прилошава. Замаян е, няма конценрация, оплаква се от задух и тежест в гърдите, но наистина физически му няма нищо. Четох много неща и попаднах на статия за хипохондрията. Много се притеснявам, че страда точно от това, защото той не спира да си измисля нови и нови диагнози. Ту недостиг на желязо, ту сърдечен проблем... вече незнам към кого да се обърна. Моля ви да ми кажете кога бих могла да се свържа с вас по скайп в удобно за вас време. Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, пишете ми в Skype:evidelova, за да можем да поговорим в реално време.

      Изтриване
  14. Здравейте! Искам съвет като майка на едно много положително , възпитаво и добро вече 18г. момиче.Наблюдавам я отстрани и виждам,че има проблеми в отношенията с момчета. За нея е лесно да създава приятелски връзки с момчета, но не и любовни такива. до сега няма никакъв приятел, а около нея има доста момчета, пък и тя минава за красавица. Самата тя винаги казва, че иска сериовно момче, а аз често и казвам, че това плаши момчетата. Посъветвайте ме, с какво мога да и помогна, явно нещо съм сбъркала при възхитанието и.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, често това, което децата повтарят, е това, което виждат вкъщи. Огледайте се около вас, вижте вашите отношения с баща и, как комуникирате, какво си казвате и още много други неща.
      Бих ви посъветвала да се свържете с мен по Skype:evidelova, да за можем да поговорим малко повече.
      Надявам се да мога да ви бъда полезна!

      Изтриване
  15. Здравейте !
    От известно време в моето семейство съществува проблем .Имам брат на 22 години ,които страда от анорексия превърнала се след това в булимия (или поне специалистът при, които ходи твърди така) . Сподели на мен и семейството преди няколко месеца, като търсеше помощ и изход и от положението в ,което се намира . От това ,което чета разбирам, че психологическата подкрепа от страна на семейството е много важна . Бих искала да попитам в какво се изразява тя ? Имам огромно желания да му помогна по пътя към победата над коварното заболяване и ще се надявам да ме посъветвате какво трябва да се направи за благоприятния изход от заболяването ? Трябва ли да бъде прекъсван по време на кризата ( натъпкване с повръщане ) ? Аз и брат ми сме близнаци и на мен ми е много болно когато виждам че той търси помощ от мен , а аз не знам как да му помогна ! Моля , ви помогнете

    ОтговорИзтриване
  16. Здравейте, Христина,
    анорексията и булимията невроза изискват изключителна борба в справянето с тях и подкрепата от страна на близките е от съществено значение.
    Това, което аз мога да ти предложа е да се свържеш с мен по Skype:evidelova, за да можем да поговорим малко повече, а и да се опитаме да видим какви са възможностите ти като сестра.
    Надявам се да мога да ти бъда полезна!

    ОтговорИзтриване
  17. Здравейте!
    Първо ще обясня защо избирам този начин за контакт.
    Това е , защото аз съм бабата на едно почти три годишно момиченце-/2г и 10 месеца/, което има затруднение с говоренето-по-точно -не прави още изречения.Това дете си има родители, но майката, която ми е дъщеря, мисля, че се страхува да заведе детето при специалист или поне отлага .Тя е начален учител по образование, но още няма такъв опит, а в университета е изучавала психология на детето.От там идва и моето обяснение, защо отлага да заведе детето на преглед-просто се страхува.Надявам се детето наистина да няма нужда от подобна помощ, но не ми се иска поне аз да играя ролята на щрауса в тази ситуация.Ще Ви обясня първо, че детето още от много малко много харесваше/както и всички деца/ да гледа бебешките и детски канали по телевизията , в които филмчета основно се чува английска реч.И за да слуша детето, за да си изяде храната и да е спокойно му се предоставят часове гледане.Друг вреден навик-смучеше залъгалка до преди 15 дни.По принцип детето се развива правилно , много е игрива, общува с деца, всичко разбира, знае много думи, спи спокойно, храни се добре, но говоренето я затруднява.Всички животни, плодове, зеленчуци, и цветове знае.Проблемът е , че първо ги научи на английски, а после на български.Сега, когато вече много и се иска да говори се случва следното-казва:мамо, и продължава буквално на китайски.Когато иска да говори с мен по телефона-по същият начин.Нищичко не му се разбира милото.Една от учителките в яслата се оплакала на майката, че командвала всички в групата, каквото и когато искала тя, тогава ставало, ако не станело се тръшкала на земята, плачела, не си давала играчките на другите деца и тн.Тя е само дете в семейството и ми се струва, че е разглезена, защото майка и и угажда всичко, но се случва и да се скара и да я накаже.Пее много вярно мелодично, но думичките пак така.Аз лично се притеснявам и затова Ви моля въз основа на описанието ми ,ако обичате да ми дадете съвет какво да предприемаме и на какъв специалист да заведем първо детето на психолог или логопед.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, г-жо Лазарова, разбирам притесненията ви, процесът с проговарянето при някои деца се случва по-късно, отколкото при други. Може да има нужда от още време , а може и да има неща в семейството или в обкръжаващата му страна, които да затрудняват този процес.
      Това, което аз мога да ви предложа е да се свържете с мен по Skype:evidelovа или на телефон 0879 855 786 за да можем да поговорим малко повече за възможностите, които имате. Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.
      Надявам се да мога да ви бъда полезна!

      Изтриване
    2. Благодаря Ви много.Ще се възползвам от предложението Ви !

      Изтриване
  18. Здравейте!
    От имам приятел, който е по-голям от мен от около месец. Майка ми нямаше нищо против да се виждам с него, но от известно време нещата между мен и майка ми много охладняха! Стана така че дори не ми говори....според нея съм изгубила доверието и!!! Опитвам се да говоря с нея избягва ..не усещам любовта и подкрепата и! С баща ми са разведени и донякъде това още повече ме събаря..! Ще се радвам да ми дадете съвет какво да правя и как да изградя отново връзката с нея!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, това, което аз мога да Ви предложа е да се свържете с мен по Skype:evidelovа, за да можем да поговорим малко повече за това, което се случва с вас.

      Изтриване
  19. Здрaвейте ,aз съм момиче нa 24 години,от няколко дни имaм сърцебиене световъртеж и тръпнене нa тялото ,кaто че ли не съм нa себе си . Пия ментa глол вaлериaн но симптомите не изчезвaт . Aко може дa ми помогнете.Блaгодaря

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. zdraveite kazvam se violeta i sam na 34 godini ot edin mesec poluchavam zaduh prisvivane na stomaha chat pat i zaguba na apetit.vidimu izglejdam che sam dobre.no ne se chustvam taka.kogato poluchavam tozi zaduh imam chustvoto che neshto stava sas sarceto mi i se pochvam oshte tolkova da se bezpokoq da ne polucha infarkt.hodq pomalka nujda dosta chesto kato mi stane taka sashto taka chustvam suhota v ustata i gledam se da si polegna ne mi se zanimava s nishto.postoqno placha imam chustvoto che nqma da se opravq i oshte tolkova mi stava gadno che nesam kato drugite hora zdrava i da se chustvam dobre.piq essobel i uspokoitelno za sega sam dobre no chat pat pak se poluchavat tezi simtomi i se pretisnqvam mnogo che ne piq tochnite lekarstva.i che nemoje nikoi da mi kaje kade da otida za da mi otkriqt kakvo tochno mi stava za da moga da se izlekuvam.

      Изтриване
    2. Здравейте, има причина да се чувствате така, тялото Ви реагира. Това, което аз мога да Ви предложа е да се свържете с мен по Skype:evidelovа, за да можем да поговорим малко повече за това, което се случва с вас.

      Изтриване
  20. zdraveite ima sin i e v parvi klas u u4enieto e mnogo dobar gospojite sa mnogo dovolni no v disciplinata e mnogo lo6 hodel ot staq na staq i se podigraval na decata i govori gluposti molq daite mi savet kak da postapq kak da razgovarqm s nego

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, това, което аз мога да Ви предложа е да се свържете с мен по Skype:evidelovа, за да можем да поговорим малко повече за това, което се случва с детето.

      Изтриване
  21. Здравейте,
    всичко започна един ден когато си говорех по телефона всички ми се разлюля и получих силно сърцебиене 130 удара в минута, в пирогов ми дадоха нещо и ми мина. И така се започна ходене по мъките, започнах да си мисля че съм болна от някаква болест, ходин на много и различни лекари и всички казваха, че съм здрава. Но аз постоянно сама започнах да си сканирам тялото и само да ме заболеше някъде, започваха мисли че умирам, че получавам инсулт, инфаркт,болна от минингит и т.н. Ходих на психиатър започнах да пия алвоцитал, но реших да имам дторо дете и го спрях. Забременях и по време на бременноста всичко беше ок, но след като родих ми се събраха много неща, високо кръвно, температура. И пак паник атаките дойдоха пия мента, глог и валериана и валидол, но гледам да не прекалявам че кърмя. Имам много голям страх от смърта и че всеки момент може да умра, имам сърцебиене, задух, гадене, замаяност все си мисля че всеки момент че ми се случи нещо. Постоянно си сканирам тялото за симтоми. Писна ми така е вече трета година. Моля за съвет.

    ОтговорИзтриване
  22. Здравейте, това, което аз мога да Ви предложа е да се свържете с мен по Skype:evidelovа, за да можем да поговорим малко повече за това, което се случва.

    ОтговорИзтриване
  23. Свързах се с Вас по skype, за да Ви попитам нещо.
    Приятен ден.

    ОтговорИзтриване
  24. Здравейте,работите ли със младежи зависими от амфетамини и трева?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
      Първата консултация с мен е безплатна, тя е в рамките на 30мин., уговаряме се за удобен ден и час и разговаряме.
      Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

      Надявам се да мога да ви бъда полезна.

      Изтриване
  25. Здравейте,
    от близо 10 години съм с паническо разтройство.Години наред пих антидепресанти, но при едно изследване на чернодробните ензими се установи, че те бяха десетократно повишени. Лекарите ми препоръчаха незабавен край на антидепресантите. Спрях ги и близо година се чувствах прекрасно. Като, че ли живея втори живот, но уви радостта ми за нов живот беше за кратко. На 42 години съм и навлизам в менопауза, което отключи отново паник атаките, но се появи и фобия към тълпи. Работата ми е свързана с деца и трябва да умея да контролирам пулса, замайването и неприятните усещания, но борейки се години наред не намерих изход от това си състояние, въпреки многото прочетена литература, явно нещо не ми се получава. Ще съм безкрайно благодарна, ако ми помогнете да изляза от този АД и заживея нормален и пълноценен живот! Благодаря Ви предварително!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Вяра,
      Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
      Първата консултация с мен е безплатна, тя е в рамките на 30мин., уговаряме се за удобен ден и час и разговаряме.
      Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

      Надявам се да мога да ви бъда полезна.

      Изтриване
  26. имам проблем с хазарта

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, свържете се с мен по Skype: evidelova, за да можем да поговорим.

      Изтриване
  27. Здравейте!Имам син на 20 години-добър и кротък по характер -няма психични проблеми и в семейството нямаме проблеми.Но няма приятели и социални контакти.Не обича много да общува и се притеснява в присъствието на много хора.Станал е апатичен и не си търси работа.Дайте ни съвет.Ходихме на психолог-питат дали не си е удрял главата.Ходиме на ЕЕГ при доцент-нищо му няма.Всичко функционира нормално.Аз имах трудно раждане и той се роди с увита пъпна връв задушен-но всичко се оправи и не сме имали проблеми.В у-ще всичко вървеше нормално и не е имал никакви проблеми.Разбираше се със всички и не беше конфликтен.В по-малките класове имаше приятели.Но последната година попадна в едно у-ще с повече циганчета и те не ходеха на у-ще.Нямаше подходящо обкръжение и така....Сега стои в къщи-ходи пазарува излиза понякога.Няма работа мотивация.Моля дайте ни съвет!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
      Първата консултация с мен е безплатна, тя е в рамките на 30мин., уговаряме се за удобен ден и час и разговаряме.
      Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

      Надявам се да мога да ви бъда полезна.

      Изтриване
  28. Здравей! Харесвам едно момче от доста време! То не ми обръща никакво внимание и ме обижда,но въпреки това продължавам да го харесвам! Опитвала съм се да го превъзмогна като се опитвам да си овлека по някое друго момче но не се получава! Не знам как да го превъзмогна и какво да правя! Моля дайте ми някакъв съвет!

    ОтговорИзтриване
  29. Здравей! Нямам никакво самучувствие,а това е проблем защото тренирам танци. Скоро имам състезание! Госпожата ми все се кара да гледам напред и главата ми да е на горе. Започвам да гледам напред но се притеснявам и отново свеждам глава. Моля дай ми накакъв съвет!

    ОтговорИзтриване
  30. здравей те имам син на 17год. и е доста затворен и раздразнителен . не е ходил на учелище от 2 дни . незнам имам чувсвото че нещата излизат извън контрол

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
      Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

      Изтриване
  31. Здравейте бих искала да ви попитам дали се занимавате с зависимост към хазарта защото в последните години осъзнавам че имам сериозен проблем с него.Напоследък все повече задлъжнявам осъзнавам че не е правилно и пак отивам в някое казино в момента в които получа някакви средства има чудесно семейство и не искам да го загубя .Ако има някакъв вид лечение моля да ме ориентирате от къде да го получа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
      Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

      Изтриване
  32. Zdraveite iskam da spodelq s nqkogo che se seshtam za nrshta i postoqno pochvam da placha ostana li na same s deteto i postoqno pochvam da placha .S majami nqmam kontakt dva tri pati v mesesa imame sexualen kontkt s nego nrznam veche kakvo da si mislq a edva ot 4 godini sme zaedno i imame dete na 6 mesec

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
      Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

      Изтриване
  33. Здравейте,аз живея с моята баба с която се караме постоянно и то заради някакви пълни простотии...и винаги тя започва да се дразни и мрънка и това ме вбесява..как да я накарам да престане да се дразни...това е на моменти когато не и отърва и почва много е гадно и просто искам по някакъв начин да престане да се заяжда с мен за най-малките неща....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
      Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

      Изтриване
  34. добър ден пишете ми в скайп!чакам ви

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Жоро, здравей,
      изпрати ми покана в Skype: evidelova за да мога да те добавя и да разговаряме.

      Изтриване
  35. Здравейте, имам много големи проблеми в личен план с партньора ми.Имаме дъщеричка на 2 години, но се скарахме много сериозно и аз се изнесох с детето от нас и отидох при майка ми. Той подаде жалба с/у мен в районно за отвличане на детето и социални грижи. Не виждах никакъв смисъл да се събираме и подадох молба за попечителството, но в последствие я оттеглех и исках да поговорим. Разговора се състоя но не така както си го представях. Последния път ми каза че няма да се събираме. Искам да сме заедно и да си решим проблемите и да се разбираме. Какво мога да направя зада го постигна?

    ОтговорИзтриване
  36. Здравейте,
    помислете, кое е най-добре за детето, да живее в спокойствие или в кавги.
    Това, което аз мога да Ви предложа е да се свържете с мен по Skype: evidelova , за да можем да поговорим.
    Надявам се да мога да Ви бъда полезна.

    ОтговорИзтриване
  37. Здравейте още от малък мисля, че съм трансполов има още подробности бихте ли ми дали скайп за да се свържа.☺

    ОтговорИзтриване
  38. Здравейте,
    Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
    Първата консултация с мен е безплатна, тя е в рамките на 30мин., записвате си удобен ден и час предварително, и разговаряме.

    Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

    Надявам се да мога да Ви бъда полезна.

    ОтговорИзтриване
  39. Здравейте, ако някой ме беше попитал преди 6 месеца как съм и как е детето ми, бих отговорила: ''Щастливи'', но сега всичко ми се струва ужасно. Не разбирам как стана всичко това и не виждам смисъл в живота си по напред, ако нямах прекрасно дете, което за мен е всичко, сега вече нямаше да ме има!!! Имам нужда от помощ и го осъзнавам всеки ден !!! Ако мислите, че бихте могли да ми помогнете ето това е мейла ми evtimiya0204@gmail. com, предварително Ви благодаря за вниманието !!

    ОтговорИзтриване
  40. Здравей,
    Евтимия ще се свържа с теб още днес на пощата, която си оставила.

    ОтговорИзтриване
  41. Здравейте,аз съм вече почти на 42г./неомъжена/,жена която непрекъснато си търси оправдания да да не заживее с партньор.Един път казвам той не е надежден или е несериозен,сега когато имам надежден и сериозен кандидат търся други оправдания.Майка ми ще остане сама,как че се справя с новата ситуация,ново място,нова държава,учене на език и пр.
    От една страна не искам да проваля дръзката си ,от друга страховете ми.Мола за съвет

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Каква е причината да търсите оправдания, защо се страхувате да бъдете във връзка?
      На тези и още много въпроси, които стоят пред Вас, бихме могли да опитаме да създадем пространство, в което да поговорим и евентуално да потърсим отговори.
      Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.

      Първата консултация с мен е безплатна, тя е в рамките на 30мин., записвате си удобен ден и час предварително, и разговаряме.

      Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

      Надявам се да мога да Ви бъда полезна.

      Изтриване
  42. здравейте,бих искала да попитам защо при разговор с хора изпадам в паника когато ме гледат в /особено на по близко разтояние/ очите.Тогава просто тръгвам да бягам едва ли не и искам по бързо да приключа.И другото което забелязвам ,че обърквам речта си ,започвам да пелтеча или фъфля

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Притеснявате се от хората, от техния поглед, каква е причината за това?
      Свържете се с мен по Skype: evidelova , за да поговорим малко по-подробно за това.

      Изтриване
  43. Здравейте, много исках да си имам бебе, с приятеля ми правихме опити няколко месеца, докато накрая се получи. Бях много щастлива първитр 6-7дена след това всичко се обърка. Сега ме е страх искам да махам бебето. Много съм объркана. Моля свържете се с мен на mihaela.mladenova @gmail.com

    ОтговорИзтриване
  44. Здравейте. Имам дъщеря на пет години и половина от нова година не иска да ходи на детска градина плаче,много плаче. Първо не искаше едната госпожа после другата леличката и така на татък.много трудно се разделяме сутрин .госпожите казват че пет минути след като си тръгна тя спира . Казват че там много рисува дъги.Какво да правя как да постъпя.да престане с този плач

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      адаптацията в детската градина е не лек период за всяко дете.Често съпротивите им се изразяват в много плач, боледуване, нежелание да ходи на детска градина и още, какви ли не неща. Те са изключителни експериментатори в тази възраст.
      Това, което аз мога да Ви предложа е да се свържете с мен по Skype: evidelova , за да можем да поговорим малко повече за това, което Ви притеснява.
      На линия съм всеки делничен ден от 9 до 18ч.

      Изтриване
  45. Здравейте,
    след 12 години семеен живот(от 2001 до 2013)мъжът ми се промени до неузнаваемост.По-късно разбрах,че причината за тази промяна е появата на любовница.Няма да навлизам в подробности публично, но това което съм преживяла и продължавам да преживявам и до днес в името на детето е ужасно и ме доведе до психически и емоционален срив.Чувствам, че без професионална помощ не бих могла да се справя с натрупалите се негативни емоции и стрес.Нещата ескалират с всеки следващ ден.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Разбирам как се чувствате, 12 години са дълъг период от време. Може би е настъпил момента за промяна, именно детето би трябвало да е причината за нея.
      Това, което аз мога да Ви предложа е да се свържете с мен по Skype: evidelova , за да можем да поговорим малко повече за това.

      На линия съм всеки делничен ден от 9 до 18ч.

      Изтриване
  46. Здравейте г-жо Манолова
    Ако е удобно искам да Ви попитам дали работите с малки дечица ,защото имам проблем с малката ми дъщеричка .
    Предварително Ви благодаря.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Петя,
      свържете се с мен по Skype: evidelova, за да можем да поговорим малко по-подробно.
      Работя всеки делничен де от 9 до 18ч.
      Пишете ми, когато имате възможност.

      Изтриване
  47. Здравейте!Имам проблем със сина си скоро си позволих да преровя телефона му и открих че е гледал гейпорно кллипчета незнам какво да сторя.Той е на 14 год. и се притеснявам от реакцията му като научи че съм видяла това.Искам съвет .Страх ме е от реакцията му не искам да ме смята за враг.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      синът Ви е във възраст, в която всичко, свързано със секса е интересно и любопитно. За да поговорим малко по-подробно за това, моля свържете се с мен по Skype: evidelova .

      Изтриване
  48. Здравейте, случайно попаднах на този сайт. Всъщност няма нищо случайно. Нуждая се от компетентна помощ. Живота ми се обърква тотално и в ситуации в които преди съм се справяла без проблем, сега просто стоя и не мога да взема решение. От преди година живота ми се завъртя в такава турбуленция,хвърлих се надълбоко и уж за по-добро , а все повече затъвам. Объркана, изплашена, изпълнена със съмнения, притеснения и страх и тъга, сега съм това. Имам чувството, че съм паднала на дъното и дълбая надолу и все по-надолу и затъвам. Моля ви помогнете ми. Имам нужда от вашата помощ. Не мога да се справя сама. Под натиска на напрежението, усещам, че психиката ми ще рухне. Не знам колко още ще мога да се удържа..... Благодаря ви. Имейла ми е: jivka_milcheva@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  49. Здравейте, Живка,
    Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
    Първата консултация с мен е безплатна, тя е в рамките на 30мин., записвате си удобен ден и час предварително, и разговаряме.

    Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

    Надявам се да мога да Ви бъда полезна.

    ОтговорИзтриване
  50. Здравейте!Синът ми е на 7 години и половина и от 2-3 годишна възраст се случва вечер да сънува кошмари.Събуйда се с писъци с отворени очи е но не вижда нищо,вика,плаче,случвало се е да става от леглото.Дърпа се при опитите ни да го прегърнем.Това трае 10-15 мин и после нищо не помни.Предпологам че това състояние се дължи на някакъв стрес,след дълго играене на видео игри,гледане на детски филми,ако му се караме или е паднал.Искам да знам дали това състояние ще отмине и как да реагирам, когато изпада в това състояние Как можем да предотвартим тези състояния?Благодаря за вниманието!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Величка,
      Неспокойният сън на детето често е симптом за нещо случващо се. Разбирам начина, по който се чувствате, аз самата имам деца на тази възраст и знам , колко е важен сънят за тях.
      Консултирането, което аз предлагам се извършва по скайп, пишете ми там за да можем да поговорим.
      Skype: evidelova

      Изтриване
    2. Аз майка със болно детенце и мъжа ми е много ме ревнува и се караме той е на възраст 46 а аз сам на 23 винаги ме обижда и ме гони от къщата аз какво да направя много са объркана искам да си тръгна

      Изтриване
  51. Здравейте,

    Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
    Първата консултация с мен е безплатна, тя е в рамките на 30мин., записвате си удобен ден и час предварително, и разговаряме.

    Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

    Надявам се да мога да Ви бъда полезна.

    ОтговорИзтриване
  52. Здравейте, имам проблем със свекърва ми и зълва ми, който е от 10-т години. От толкова съм със съпруга ми. Аз съм родом от голям град, но след сватбата решихме да живеем в родния град на съпруга ми- малък град с жители под 11 000 жители. Основният ми проблем е че зълва ми ме тормози психически години наред, но винаги аз излизам виновна в ситуации. Тя е винаги оправдана от родителите си. Последното за което бях виновна е нейното заминаване за София, за постоянно. Виновна съм защото не сме се разбрали. Свекърва ми и зълва ми винаги, когато им се направи по-остро забележка за нещо заемат отбранителна позиция. В последствие съм неблагодарна, защото живея у тях. Не разбирам това поведение на отбрана- нито искам да им взема къщата, нито каквото и да било друго. Никога не съм им искала и подслона. Искахме да излезем на квартира-подледва дву седмично сърдене. На истина не мога да разбера поведението им. Моля за помощ. Не искам децата ми да виждат подобни конфликти. Да добавя нещо не маловажно според мен- свекърът ми 30 години е тираджия и работи зад граница.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Разбирам начина, по който се чувствате, отношенията снаха-свекърва често са сложни. Но пък от тях зависи спокойствието в къщата.
      Свържете се с мен на Skype: evidelova или телефон: 0879 855 786 , за да поговорим.

      Изтриване
  53. Здравейте! Чувствам се самотна и неразбрана. Имам мъж, с когото нямаме брак. Заедно сме от 4ри години и имаме момиче на 2г. Нямам никакви приятели, с които мога да споделям проблемите и тревогите си. До преди няколко години имах приятелки 1, 2, с които си споделях, но живота така ни завъртя, че вече даже сме си чужди...
    Имам нужда да поговоря с някого, за да разбера в моята глава ли е проблема.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Разбирам начина, по който се чувствате. Свържете се с мен на Skype:evidelova или
      Телефон: 0879 855 786, за да поговорим.

      Изтриване
  54. Здравейте чувствам се объркана и самотна, сриваща се с всеки изминал ден! Тъй като не желая да коментирам проблемите си тук, бих се радвала ако позволите да се свържа с Вас лично! Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,

      Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
      Първата консултация с мен е безплатна, тя е в рамките на 30мин., записвате си удобен ден и час предварително, и разговаряме.

      Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

      Надявам се да мога да Ви бъда полезна.

      Изтриване
  55. Здравейте! Аз има дъщерия и е на 18г. От няколко години тя изпитва страх че някой ще й навреди...опитах всичко но виждам че страхът й я побеждава. На ясно съм че трябва ни помощ..ще съм благодарна ако искате и можете да помогнете.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Свържете се с мен на Skype:evidelova или
      Телефон: 0879 855 786
      Надявам се да мога да Ви бъда полезна.

      Изтриване
  56. Добър ден! От един месец ми се гади постоянно и лекарите смятат че е от някакво притеснение можете ли да ми помогнете някак?

    ОтговорИзтриване
  57. Здравейте. Момиче съм , на 21г.
    Съвсем случайно попаднах в този сайт.
    Имам нуждата да говоря с някой за проблемите ми в личен план. Някой , който не е от обкръжението ми.
    Имам проблеми с приятеля ми. Ограничава ме всячески, поставя ми постоянни ултиматоми, мисли единствено за себе си и не си дава сметка на мен какво ми е, кара ме да се чувствам подтисната. Винаги аз оправям нещата, когато се скараме и поемам неговата вина върху себе си и вместо него. В моменти на ярост използва отвратителни думи. Всеки ми казва, че това не е човека за мен и осъзнавам, че ще ми е по-спокойно без него, но винаги поддавам и нещо ме връща.
    Дайте ми съвет , моля!
    Благодаря предварително.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Свържете се с мен на Skype:evidelova или
      Телефон: 0879 855 786
      Надявам се да мога да Ви бъда полезна.

      Изтриване
  58. Привет! Занимавате ли се със разстройства на съня,паник атаки и обсесивни- компулсивни разтройства?

    ОтговорИзтриване
  59. Здравейте,
    Често ние сами си слагаме диагнози, нещата не винаги са така.
    Свържете се с мен на Skype:evidelova или
    Телефон: 0879 855 786
    за да можем да поговорим.
    Надявам се да мога да Ви бъда полезна.

    ОтговорИзтриване
  60. Здравейте. Чувствам се срината и на дъното и имам нужда да поговоря с някой за проблемите ми в личен план. Надявам се да мога да се свържа с Вас лично.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      Свържете се с мен на Skype:evidelova или
      Телефон: 0879 855 786
      Надявам се да мога да Ви бъда полезна.

      Изтриване
  61. Здравейте, имам нужда от помощ, преди 1 год и половина бях изпаднала в депресия, чрез антидепресанти се стабилизирах , но сега отново ми се случва същото и се чуствам доста отчаяна. Имам нужда от помощ да говоря с някого , тъй като за мен опиатите не са решение

    ОтговорИзтриване
  62. Здравейте,
    Консултирането, което аз предлагам се извършва по Skype: evidelova, свържете се с мен там за да можем да поговорим.
    Първата консултация с мен е безплатна, тя е в рамките на 30мин., записвате си удобен ден и час предварително, и разговаряме.

    Работя всеки делничен ден от 9 до 18ч.

    Надявам се да мога да Ви бъда полезна.

    ОтговорИзтриване
  63. Здравейте искам да попитам мисля че детето ми употребява така наречените цигари искам да попитам как мога да го спра

    ОтговорИзтриване
  64. Здравейте, свържете се с мен на телефон 0879855786, за да поговорим за това.

    ОтговорИзтриване
  65. Здравейте,
    Занимавате ли се с проблемни връзки
    Между мъж/жена и взаимоотношенията свързани с тях ,като прекалена привързаност,пристрастеност на единия партньор към другия и проблем при създаването на нормални отношения?Как бих могла да се свържа с Вас чрез имейл или вайбър за консултация.Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  66. Здравейте, свържете се с мен на телефон 0879855786 или вайбър, за да поговорим за това.

    ОтговорИзтриване