вторник, 8 януари 2013 г.

Да реализираме мечтите си през новата година!



Началото на новата година е идеалното време, в което да си направим равносметка на живота ни до момента. Изключително полезно е да отразим постиженията си през изминалата година, личностното си израстване, изпълнените цели и преразглеждането им за новата година.

След празниците в началото на годината имаме нужда от мотивация и вдъхновение за старт. Вдъхновението е творческата сила, която ни изпълва със страст и решимост да постигнем определена цел. То е водеща сила, която ни позволява да се движим в бурните морета на живота.

Нашето пътуване започва с една мечта, съдържанието на които са толкова разнообразни, колкото хора има на планетата. Всеки от нас има уникални качества , умения и опит, които го различават от останалите. Дори когато опитът е свързан със страдание, може да ни научи на решимост да правим нещата различни. Ние трябва да развиваме мъдростта си, да бъдем отворени към уроците, да имаме смелостта да говорим за себе си и да дадем глас на нашите чувства, желания и мечти.

Вдъхновението и увереността са основните неща по пътя към успеха.

"Всяка велика мечта започва с един мечтател. Винаги помнете, че имате вътре в себе си силата, търпението и страстта да достигнете звездите и да промените света."

Започнете да мечтаете!


Facebook: Елена Виделова
Skype:evidelova
Телефон: 0879 855 786
jiveisaznatelno@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар