петък, 28 октомври 2016 г.

Проблеми във връзката: Домакинство





В много семейства партньорите работят извън дома , често повече от една работа. Наблюдавам как жените изнасят цялата домакинска работа на гърба си, след което са скапани.

Домакинската работа е работа, като всяка останала и тя иска време и енергия за да бъде свършена. Така, че важно е да бъде добре разпределена.

Това, разбира се няма как да стане в самото начало на връзката, има нужда от време. Но може да се започне още в начало с малки правила, които партньорите да спазват. Аз правя това, ти това и всеки знае задълженията си.
Разбира се, без добра комуникация това е невъзможно.

Бъдете отворени към решенията на другия, уважавайте креативността.

С течение на времето отношенията губят блясъка си. Стават сиви, скучни, еднообразни, безинтересни, спират да бъдат наш приоритет.

Това не бива да се случва. Много двойки живеят по този начин дълго време, след което едва събират сили да се разделят и да започнат отначало.

Връзката, с партньора ни, трябва да е приоритет.

Да мислим и да се грижим за нея, за да бъде тя здрава и силна.

Уважавайте се един друг. Казвайте си "Благодаря" и "Оценявам това, което правиш". С това показвате на партньора си, че е от значение.

Показвайте признателност, интерес, правете си комплименти помежду си.

Във всяка връзка има пикове и спадове. Случайните конфликти са част от живота ни. Но ако вие и вашият партньор имате стабилна връзка, те могат да намалеят, а понякога и да изчезнат.

Проблеми във връзката: Доверието
Проблеми във връзката: Комуникацията


Facebook: Елена Виделова
Skype:evidelova
Телефон: 0879 855 786
jiveisaznatelno@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар