сряда, 6 ноември 2013 г.

Как оценяваме живота си?



Ако не ви харесва това, което имате, не забравяйте, че нещата са в ръцете ви и винаги можете да ги промените.
Ставаме свидетели на това как наши приятели навършват годишнина, други публикуват снимки от сватбата си, а трети се радват на раждането на децата си.

Ние измерваме живота си с нещата, които се случват около нас. Ако се върнем назад и помислим, как сме си представяли бъдещето си , дали сегашната картинка ни удовлетворява. Спомнете си неуспехите, които сте имали, грешките , които сте направили. Не винаги сме успявали, но ако сме успели да се учим от неуспехите си, то тогава те са успех за нас. Предизвикателствата в живота са за да се учим, да откриваме нещата и хората около нас.

Как оценяваме живота си? Кое е важното за нас? Кариера, семейство , деца, приятели. Степенувайте по важност нещата за вас. Ако семейството е важно, прекарвайте времето си заедно. Приятелите? Обадете им се и се срещнете. Уверете се кои са важните за вас неща и им се отдайте още повече.

Помислете кои са маркерите в живота ви, нещата , които са оставили ясна следа в него. Миналите ни успехи. Какво се е случило? Как сме се чувствали? Какво сме научили? Как сме се променили? Можем ли да превърнем това в успех, който да ни движи напред в живота?
Има аспекти в нашия живот, от които не сме доволни. Нека те да ни помогнат да обмислим добре пътя, който ще ни отведе до мястото, където искаме да стигнем.

Как да се борим с депресията и тревожността
Какво прави една връзка успешна?
Колко дълго се запазва огънят в жените при една дълга връзка?

Facebook: Елена Виделова
Skype:evidelova
Телефон: 0879 855 786
jiveisaznatelno@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар