сряда, 12 октомври 2011 г.

ЛЮБОВ


Любовта е най-дълбината емоция, която ние хората познаваме. За повечето от нас, романтичните взаимоотношения са най-съдържателният елемент в живота ни. Но възможността да имаме здрави, любещи отношения не е вродена. Почти всеки от нас е имал неуспешна връзка, както и повечето от нас работят съзнателно, за да усъвършенстват уменията необходими за процъфтяването на взаимоотношенията ни с партньора. Добрата новина е, че усилията и постоянството могат да направят сегашната ви връзка последна.

Качеството на любовта в живота ни е най-определящият фактор за щастието ни. Това е любовта, тя дава дълбок смисъл на живота ни
.

Много от нас търсят да намерят онази любов, трайна и здрава, която да ги доведе до десетилетия щастие. Една от основните пречки е начина , по който се срещат с останалите. Страх, ниско самочувствие, това е само малка част от бариерите, които поставят пред себе си. Да покажа ли душата си? Може би, но само ако знам, че някой ме обича.

Някои от нас, обаче са свикнали до такава степен със самотата, с това да бъдат сами, че много трудно допускат друг да влезе в живота им. Предпочитат комфорта пред това да рискуват и така се превръщат в самотници. А той рискът, винаги съществува, винаги може да се случи нещо, което да развали „магията”. Но това зависи единствено и само от нас. Ние избираме сами пътя към любовта. Ако сме нащрек и ако сме склонни да кажем „да” на предизвикателствата, те сами ще ни ви намерят.


Моля, свържете се с мен за вашата първа безплатна консултация.
Skype: evidelova

Няма коментари:

Публикуване на коментар